SERVIS AUSPUHA

Ispravno djelujući ispušni sustav poboljšava voznu sposobnost i smanjuje emisije.

Dijelovi auspuha:

 • USISNE GRANE I CIJEVI
 • FLEKSIBILNE CIJEVI AUSPUHA
 • KATALIZATOR
 • PRIGUŠIVAČ – LONAC
 • NOSAČ ILI GUMICA
 • BRTVA

Usisni sistem sprovodi ispušne plinove iz motora dalje od automobila da ne bi dospjeli u kabinu vozila, prigušuje buku koja nastaje u motoru za vrijeme ispusnih taktova, pospješuje performanse automobila i olakšava rad motora. Auspuh također smanjuje emisiju štetnih plinova u atmosferu.

Ugrađujemo auspuhe renomiranih svjetskih proizvođača uz široku paletu originalnih
i kvalitetnih zamjenskih dijelova cjelokupnog ispušnog sustava.

GARANCIJA 2 GODINE

Svjetski priznata slovenska tvrtka Novak proizvodi ispušne sisteme za osobne, teretne, stambene, vojne, specijalne te kamionske, građevinske strojeve, generatorske i kombinirane ispusne sisteme. Na zahtjev klijenta izrađuje i ugrađuje ispušne sustave po želji. Osim ponuda klasičnih auspuha nudi i sportske auspuhe, cijevi različitih oblika i na kraju ispušnog sistema sportske izlazne cijevi. Istraživanje novih materijala i kontinuirano poboljšavanje proizvodnih procesa su glavne osobine Servis auspuha “Kod Talijana” u suradnji sa NOVAK-om. Novak proizvodi su u skladu s visoko definiranim standardima kvalitete i tehničkih performansi te nose različite homologacije koji reguliraju buku i povratni tlak. Ostvaruju i  značajne uštede sa istim ili čak višim rangom kvalitete.

GARANCIJA 2 GODINE

Akrapovič je proizvođač vrhunskih, možda i najboljih ispušnih sustava za motocikle, osobne automobile, rally vozila, autocross i formule. Izrazito inovativna, tehnološka tvrtka koja koristi najnapredniju tehnologiju i visoko kvalitetne materijale u dizajnu ispušnog sistema vozila. Akrapovič sistemi odlikuju se vrhunskim performansama, nepogrešivim fantastičnim zvukom i inovativnim dizajnom. Imaju vrlo laganu konstrukciju te su pogodni i za sportska vozila kojima je za utrku važna minimalna težina za ostvarivanje što boljeg rezultata. Racing je oduvijek bio u DNA društvu, a tehničke usluge i podršku im pružaju MotoGP, WorldSBK, MXGP, DTM, FIA, WEC i drugi… Proces razvoja započinje u 3D CAD/CAM okruženju s 3D skeniranjem proizvoda referentnog modela vozila. Korištenjem CAE simulacija u kombinaciji sa mjerama Akrapovičevi ispušni sistemi ocjenjuju se i optimiziraju za strukturnu krutost, umor i toplinska opterećenja. Stoga je Akrapovič broj 1 za sportske izdržljive ispušne sisteme.

415HmYyp-NL._AC_
GARANCIJA 2 GODINE
 • Vršimo zamjenu katalizatora
 • Ugradnja Sportskih (glasnih) auspuha
 • Ugradnja original (Silencer) auspuha
 • Ugradnja ukrasnih (sportskih) uložaka i nastavaka auspuha
 • Nudimo BESPLATAN PREGLED
 • Na ugrađene auspuhe dajemo GARANCIJU 2 godine

ZAMJENA KATALIZATORA

Sindrom istrošenog katalizatora je pojava izrazito jakog mirisa sumporovodika unutar vozila te njegovo neispravno funkcioniranje također utječe na rad motora.

Vršimo zamjenu katalizatora za sva godišta vozila.

 • ZAMJENA: Euro 2, Euro 3, Euro 4, Euro 5, Euro 6

ZAMJENA LAMBDA SONDE

Nestabilan rad motora, gubitak snage ili povećanu potrošnju goriva, može uzrokovati i prestanak funkcioniranja lambda sonde. U tom slučaju potrebno ju je odmah zamijeniti i tako izbjeći veće kvarove motora ili katalizatora, čiji troškovi popravka znatno premašuju trošak zamjene lambda sonde.